Chalraine Harris – Clubul morţilor (Stackhouse 3)

Asta iar e genială.

Înainte să vă povestesc despre carte, vă dau un sfat prietenesc: când căutaţi pe Google numele Charlaine Harris, nu selectaţi filtrul de „imagini”. Dacă ţineţi la imaginaţia şi puterea voastră de abstracţie, nu vă uitaţi la faţa autoarei! O să fi se fleşcăie tot cheful de cărţi cu Sookie Stackhouse. Toată viaţa, când veţi încerca să vă imaginaţi o partidă de sex cu Anna Paquin, vă veţi trezi supravegheaţi de de zâmbetul acru şi dodoloţ al lui Charlaine Harris.

Cartea… da… deci ştiţi că în „Twilight” la un moment dat tipa se desparte de Edward, pentru că el vrea să o protejeze? Cam aşa se întâmplă şi aici, doar că e mai tare: el trebuie să o fută pe alta, pentru ca aia să nu o omoare pe ea.

Nu este asta perfect? „Dragă, o vezi pe gagica aia bună de acolo? Trebuie să i-o trag dragă. Stai liniştită, e pentru binele tău. Înţelege-mă, dacă nu o fut, mori!”

Apar şi vârcolaci în cartea asta (la dracu, au fost menade, acum vârcolaci, abia îi aştept pe cei şapte pitici), iar Eric are o misiune secretă legată de catalogarea informatică a vampirilor.

Anunțuri